Ara estic....

2.5.13

La foto de la setmana (80)/ La foto de la semana (80)


Mercat de somriures

Últimament no he fet gaires fotos i en aquestes darreres no en tinc cap que pugui considerar apta per posar-la en aquest apartat. Així doncs, he anat a per l’opció fàcil i he buscat en fotos que vaig fer a Myanmar. Aquesta concretament la vaig fer en un mercat d’un petit poble al voltant del llac Inle.
Molts dels venedors amb els seus vestits tradicionals baixen un cop a la setmana de les muntanyes per intentar vendre els seus productes. Com veieu, un somriure sempre ajuda. El títol “Mercat de somriures” descriu perfectament el caràcter de la població birmana no només als mercats sinó a tot al país. Un altre cop, quin país més increïble i quina gent més genial.

Últimamente no he hecho muchas fotos y en estas últimas no tengo ninguna que pueda considerarla apta para ponerla en este apartado. Así pues, he ido a por la opción fácil y he buscado en fotos que hice en Myanmar. Esta concretamente la hice en un mercado de un pequeño pueblo alrededor del lago Inle.
Muchos de los vendedores con sus trajes tradicionales bajan una vez a la semana de las montañas para intentar vender sus productos. Como veis, una sonrisa siempre ayuda. El título "Mercado de sonrisas" describe perfectamente el carácter de la población birmana no solo en los mercados sino en todo el país. Otra vez, qué país más increíble y qué gente más genial.

Miki LaBà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada